Wat doen we?

Smallcover is er voor iedereen! Wij zijn er voor het verzorgen van een bedrijfsfeestje, een bruiloftsfeestje, een verjaardagsfeest tot een huiskamerconcert!

Smallcover biedt u diverse thema’s aan die uw avond helemaal compleet maken. Wilt u zelf graag de lead hebben? Dan kunt u binnen onze thema’s geheel uw eigen playlist samenstellen. Kortom, u bent in de lead in uw eigen wensen en wij maken er een mooi feest van waarin de gasten centraal staan.

Onze thema’s:

Thema lekker HollandsLekker Hollands
De grootste Hollands hits passeren de revue. Van Willeke Alberti tot André Hazes, van Nico Haak tot Clouseau. Een heerlijke Hollandse avond met de lekkerste meezingers!Bent u benieuwd naar onze playlist? Neem dan contact met ons op!

Tel: 06 – 39394309   |    E-mail: info@smallcover.nl

 

Small covers thema Small CoverSmall Covers
De grootste hits uit de jaren ‘80 tot en met de beste hits van nu volgen elkaar in een rap tempo op en zorgen voor een feest van herkenning!Bent u benieuwd naar onze playlist? Neem dan contact met ons op!

Tel: 06 – 39394309   |    E-mail: info@smallcover.nl

 

Sing alongSing Along
U bent van harte welkom om lekker met ons mee te feesten en te zingen! Tijdens de Sing Along avond worden de allergrootste hits met tekst op een scherm geprojecteerd. Iedereen kan aansluiten en meezingen. Een heerlijke avond vol dans, zang en plezier! Bent u benieuwd naar onze playlist?

 Tel: 06 – 39394309 |    E-mail: info@smallcover.nl

 

huiskamerconcertHuiskamerconcert
Geen zin om dit weekend de deur uit te gaan? Op zoek
naar een origineel verjaardagscadeau? Boek dan nu een huiskamerconcert en wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden, buren, kennissen, en familie onderuitgezakt op de bank kunnen genieten van livemuziek in jouw huiskamer.

Tel: 06 – 39394309 |    E-mail: info@smallcover.nl

 

zing en zorgZing & Zorg
Wij nemen de oudere bewoners meer terug naar hun jeugd. Zo zetten we de bloemetjes buiten en genieten we van echte Hollandse klassiekers. Muziek en samen zingen kent geen beperking, daarom is Zing & Zorg er voor iedereen! We nemen de bewoners in de zorg mee op een muzikale reis door   Nederland.
 

Tel: 06 – 39394309   |    E-mail: info@smallcover.nl